Over ons

WIZZ Hairstyle wordt succesvol gerund door Ramon, een ondernemer met een passie: HAIR. Hij streeft naar laagdrempeligheid. Tegelijkertijd kunt U een exclusieve behandeling verwachten met veel kennis, gedrevenheid en ervaring.

Ramon hecht veel waarde aan een adviesgesprek. Immers: luisteren, vragen stellen en je verplaatsen in de klant zijn de drie eisen waaraan je als kapper moet voldoen. Je zult immers een juist advies moeten geven om tot een goed eindresultaat te komen! “What you see, is what you get” aldus Ramon. In een fijne en relaxte sfeer een laagdrempelige salon binnenkomen stelt je op je gemak. Bij WIZZ Hairstyle weet dat je van vakkennis en techniek op aankunt.

Ramon

Ramon is haarstylist vanaf zijn 15e jaar. Beginnend als leerling is hij uitgegroeid tot een topstylist van zowel dames als heren. Hij begon bijna 11 jaar geleden met zijn eigen kapsalon: WIZZ Hairstyle. Hij werkt sindsdien met veel plezier als zelfstandig ondernemer. Vier jaar later kwam hij Femke tegen. Zij delen nu met veel plezier hun passie voor het kappersvak. Zij zijn zowel zakelijk als privé partners en verbeteren continue hun kapperskwaliteiten, want zij zijn ervan overtuigd: stilstaan is achteruitgang… Hoewel Ramon zowel dames als heren met evenveel kennis en plezier knipt, is zijn specialisme vooral gericht op het knippen van heren. Ramon bewijst dat de eigentijdse man goed geknipt wil worden, zonder poespas, maar met goed persoonlijk advies en de juiste kniptechnieken.